Servicecontracten

Om succesvol te kunnen ondernemen, moet uw materieel in topconditie zijn. Met een MAN servicecontract heeft u dat op de beste manier eenvoudig geregeld. 

Hoe werkt een servicecontract?

Een MAN servicecontract kunt u modulair samenstellen. U bepaalt dus zelf op welke manier u service en onderhoud wilt inzetten. Onze ervaren logistieke experts rekenen dat terug tot een scherpe prijs per kilometer.
 

Kenmerkend voor MAN Servicecontracten

  • Proactief onderhoud
  • Persoonlijke service
  • Kostenbesparend
  • Optimale inzetbaarheid
MAN Servicecontracten - comfortoil
ComfortOil
Met deze service bieden wij een voordelig geprijsd instapproduct voor bescherming van de voertuigkwaliteit, dankzij optimale service en perfect afgestemde oliën.
MAN Servicecontracten - Comfort
Comfort
Alle services en inspectiewerkzaamheden zoals opgesomd in het onderhoudsschema van uw voertuig, zijn in deze all-in-prijs al inbegrepen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken.
MAN Servicecontracten - ComfortPlus
ComfortPlus
Tot de diensten van het servicecontract Comfort is bij ComfortPlus een garantieverlenging inbegrepen, welke kan worden uitgebreid tot garantie op een compleet voertuig.
MAN Servicecontracten - ComfortSuper
ComfortSuper
Bovenop de diensten van het servicecontract Comfort dekt ComfortSuper alle slijtagereparaties en reparaties aan het volledige voertuig.
MAN Servicecontracten - ComfortManaged
ComfortManaged
ComfortManaged biedt een uitgebreid wagenparkmanagement voor alle merken en typen bedrijfsvoertuigen, aanhangers en trailers.

Interesse?

Neem dan direct contact met ons op. We vertellen u graag uw mogelijkheden.