Over MAN Financial Services

MAN Financial Services is een zelfstandig onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en biedt financiële producten en diensten voor organisaties in vervoer en transport. Dat gaat verder dan het financieren of leasen van een wagenpark. We financieren ook getrokken materieel als opleggers en tankwagens. We adviseren, begeleiden en financieren bij overnames met behulp van sales en leaseback. We nemen bestaande contracten over of zoeken naar een duurzame oplossing bij vroegtijdige beëindiging van contracten. MAN Financial Services is dé financiële partner voor vervoer en logistiek in Nederland.

Samenwerking maakt ons sterker

Als specialist in het leasen en financieren van MAN trucks en bussen, hebben we nauwe contacten met MAN Truck en Bus Nederland en alle MAN dealers. Bekijk hier het overzicht van onze partners. Door een optimale samenwerking met onze partners kunnen we er samen voor zorgen dat u, onze klant, altijd veilig en goed op weg kunt.

MVO en duurzaam ondernemen

MAN Financial Services is ISO14001 gecertificeerd. Dat doen we niet voor de sticker op de deur, maar om onszelf als organisatie scherp te houden in onze ambities ten aanzien van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn voortdurend bezig om de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering te verminderen. Zo werken we met groene stroom en proberen we via slimme ICT-oplossingen de papierstroom en het energieverbruik zoveel mogelijk te beperken.

Werken bij MAN Financial Services

Doordat we een kleine club met enkele tientallen mensen binnen een grote organisatie zijn, krijg je het beste van twee werelden. De faciliteiten en voorzieningen van een groot, internationaal bedrijf en de korte lijnen en collegialiteit van een kleine onderneming. We kennen elkaar allemaal en we kennen al onze klanten. Je leert alles wat relevant is voor een klant. Spreekt je dat aan en heb je ervaring in de automotive-, vervoer- of transportsector? Kijk dan eens op jobs.vwpfs.nl.

Contact

Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

T 033 454 9597
E leasen@manfinancialservices.com