Operational lease

Wilt u uw wagenpark flexibel uitbreiden zonder dat dit ten koste gaat van uw liquiditeit? Dan kan operational lease zomaar interessant zijn. Vaste maandlasten, geen onvoorziene kosten en volledig behoud van uw financieringsruimte.

Hoe werkt operational lease?

MAN Financial Services betaalt uw voertuig aan de MAN-dealer. U betaalt ons vervolgens een vast bedrag per maand, waarmee alle kosten zijn gedekt, behalve brandstof en bepaalde vormen schade.

Operational lease is inclusief:

  • Financiering
  • Onderhoud
  • Verzekeringen
  • Afschrijvingsrisico

De voor- en nadelen van operational lease

Zekerheid
U betaalt een vast bedrag per maand voor rente en afschrijving. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aanvullend voor verzekering, onderhoud en houderschapsbelasting te kiezen.
Geen economische risico’s
Met operational lease loopt u geen risico op een lagere restwaarde bij extra waardevermindering, wel zo fijn. De aanschaf van het voertuig is volledig gefinancierd.
Geld voor bedrijfsvoering
Het voertuig is volledig gefinancierd en dat geeft u meer financiële armslag voor de dagelijkse bedrijfsvoering.
Financieringsruimte
Het voertuig komt niet op uw balans te staan en drukt dus niet op uw ruimte voor investeringen. Hierdoor heeft u alle ruimte om te ondernemen.
Flexibiliteit
Als u na afloop van de leasetermijn alsnog besluit om het voertuig te kopen, dan kan dat tegen een vooraf vastgesteld aankoopbedrag.

Interesse? 

Neem dan direct contact met ons op. We vertellen u graag uw mogelijkheden.