Maatregelen i.v.m. coronavirus

Aanvraagformulier betalingsregeling

Heeft u één of meerdere overeenkomsten bij ons lopen en wordt u financieel geraakt door de coronacrisis? Dan kunt u via dit formulier een betalingsregeling aanvragen om uw maandlasten tijdelijk te verlichten.

Betalingsregeling

  • Voor een periode van 3 maanden kunt u een overbruggingsfinanciering aanvragen.
  • Indien u al een bestaande betalingsachterstand heeft, zoeken we waar mogelijk samen naar een passende oplossing.
  • Heeft u meerdere overeenkomsten bij ons lopen waarvoor u een regeling wilt afsluiten? Vul dan alle betreffende contractnummers in op het formulier.
  • Met het aangaan van de betalingsregeling blijven alle overige contractuele verplichtingen van kracht.
  • Zodra er iets in uw situatie wijzigt, neemt u proactief contact met ons op.
  • De aanvraag is onder voorbehoud van acceptatie of mogelijke aanpassingen in ons beleid.

Aanvraagformulier

Uw gegevens

Contractgegevens

Wilt u voor meer dan 6 contracten een regeling afsluiten? Benoem de overige contractnummers dan in het opmerkingen veld.

De verwerking van uw aanvraag kan door deze uitzonderlijke situatie enige tijd in beslag nemen. Wij willen u dan ook vriendelijk vragen geduld te hebben en waar mogelijk te wachten op ons bericht. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Geef dit dan aan in het veld hierboven.

Wij danken u voor uw begrip en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.