Verzekeren

Sommige financiële risico’s zijn te groot om zelf te dragen. MAN Financial Services adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van een passende verzekering van uw truck, bus of complete wagenpark.

Hoe werkt het verzekeren?

Als adviseur en bemiddelaar voor schadeverzekeringen maakt MAN Financial Services deel uit van VWPFS en werken we nauw samen met Automotive Insurance BV. We hebben geen financieel belang in de verzekeringsactiviteiten, maar beschouwen het als een extra service en waarde voor onze klanten.

Kenmerkend voor MAN polis

• Scherpe premie
• Boekwaardeclausule
• Gunstig eigen risico
• Premiebehoud na schade

De voor- en nadelen van een MAN polis


Zekerheid
Een verzekering via MAN Financial Services betekent een assurantiepartner die uw belangen als ondernemer in vervoer en transport door en door kent.
Kennis van het merk
We kennen ons merk al meer dan 50 jaar en hebben alle historische cijfers om de risico’s op waarde in te schatten.
Scherpe premie
Door groot in te kopen, kunnen we de premie laag houden. Uw voordeel zit niet in allerlei kleine lettertjes, maar een transparant scherp tarief.
Goed voorbeeld
Het wagenpark van MAN Financial Services hebben we op dezelfde wijze verzekerd. Automotive Insurance BV zal ons altijd de beste voorwaarden bieden.
Professioneel en persoonlijk
Uw accountmanager van MAN Financial Services kent u en uw bedrijf persoonlijk en kan die kennis vertalen naar een verzekeringsaanbod op maat.
Interesse?
Neem dan direct contact met ons op. We vertellen u graag uw mogelijkheden.